ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Το φροντιστήριο μας λειτουργεί καθημερινά  από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το απόγευμα. Σ’ αυτό το ωράριο μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για συζήτηση από κοντά.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ
Η διδακτική ώρα διαρκεί 45 λεπτά (βάση νομοθεσίας).

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Αν ένα παιδί απουσιάσει, μπορείτε να βρείτε την ύλη του μαθήματος καθώς και του homework στην σελίδα μας Online, ή εναλλακτικά μπορούμε να σας πούμε τηλεφωνικά την ύλη που έγινε, ώστε να μη δημιουργηθεί κενό.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Το μάθημα αποτελείται σχεδόν ολοκληρωτικά από δραστηριότητες σχεδιασμένες για να κρατάνε την προσοχή των παιδιών και όλων των μαθησιακών profile, και να τους δημιουργούν ένα γνήσια δικό τους κίνητρο να δικό τους κίνητρο για να προετοιμάζονται σωστά.

Έτσι αποκτούν υπευθυνότητα και συνήθως αρκεί η δική μας βοήθεια για να ξεπεράσουν όποια δυσκολία προκύψει. Αν παρόλα αυτά κάποιο πρόβλημα επιμένει, επικοινωνούμε μαζί σας.

ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Στην τάξη, εξασφαλίζουμε ότι τα παιδιά είναι σε θέση να ετοιμαστούν για το επόμενο μάθημα ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια της οικογένειας.
Είναι μάλιστα πολύ πιθανό ότι το να βοηθάτε τα παιδιά στο σπίτι θα κάνει μακροπρόθεσμα περισσότερη ζημία παρά καλό.
Το μόνο που είναι χρήσιμο να κάνετε, αν θέλετε, είναι ένας έλεγχος στην ορθογραφία.
Στη συνάντηση της τάξης θα μιλήσουμε περισσότερο γι΄αυτό το θέμα.

ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αν ένα παιδί έχει κάποια απορία κατά τη διάρκεια της μελέτης, μπορεί με ένα τηλεφώνημα στο φροντιστήριο να έχει τη βοήθεια που χρειάζεται, αντί να περιμένει μέχρι το επόμενο μάθημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ
Η πρώτη ενημέρωση για την απόδοση των παιδιών γίνεται αρχές Νοεμβρίου, για να υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν τα παιδιά στην καινούργια τάξη. Από κει και πέρα, η ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών είναι συνεχής (έλεγχοι περίπου κάθε μήνα και τηλεφωνική ενημέρωση αν υπάρχει λόγος ενδιάμεσα).

«ΗΜΕΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ»
Φυσικά και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σας προκύπτει, αλλά ειδικά 5 φορές το χρόνο, η παρουσία σας είναι απαράιτητη.
•    στη συνάντηση γονέων της τάξης σας
•    στους βαθμούς 1ου και 2ου τριμήνου (Δεκέμβρη και Απρίλη)
•    στα αποτελέσματα εξετάσεων Α΄Εξαμήνου (αρχές Μαρτίου)
•    στα ενδεικτικά (τέλος Ιουνίου)
Οι ημερομηνίες γι΄αυτές τις ημέρες υπάρχουν στο ημερολόγιο για τη σχολική χρονιά που έχετε πάρει. Οι ώρες θα σας ανακοινωθούν μέσω των παιδιών.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Τα ετήσια δίδακτρα των τάξεων καλύπτουν ολόκληρη τη σχολική χρονιά χωρίς επιπλέον ποσά για εγγραφή, εκπαιδευτικό υλικό κλπ.
Επίσης, αν και για πολλές τάξεις η χρονιά παρατείνεται πέρα από τις 15 Ιουνίου που τοποθετείται «λογιστικά» η λήξη της χρονιάς, το ετήσιο ποσό δε διαφοροποιείται.
Τα παραπάνω δεν ισχύουν για τα τμήματα προετοιμασίας πτυχίων, όπου τα δίδακτρα είναι μηνιαία.
Οι δόσεις των διδάκτρων εξοφλούνται το αργότερο μέχρι τις 15 κάθε μήνα.
Εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο, υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής των διδάκτρων ή μέρους των διδάκτρων με πιστωτική κάρτα και σε όσες δόσεις προτιμάτε. (Λεπτομέρειες στη γραμματεία.)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΕΛ
Αν χρειάζεστε βεβαίωση για το ΚΤΕΛ, μπορείτε να ζητήσετε από τη γραμματεία.