Αξιολογήσεις από τις έντυπες ανώνυμες.

Read More
Η κόρη μου πλέον είναι χαρούμενη όταν έχει μάθημα Αγγλικών. Ευχαριστώ
Read More
Σχετικά με το φροντιστήριο μου θα ήθελα να πω ότι περνάω την ώρα μου πολύ ευχάριστα μαθαίνω και συγχρόνως περνάω και καλά.
Read More
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το φροντιστήριο σας, Το επίπεδο των μαθημάτων είναι ικανοποιητικό και οι καθηγήτριες είναι άριστες.
Read More
Πέρασα πολύ καλά αυτή τη χρονιά. Η κυρία μου ήταν πολύ καλή με βοήθησε αρκετά, έτσι δεν χρειαζόταν, ευτυχώς, να διαβάζω πολύ στο σπίτι. B’ Junior
Read More
I would like to thank Mrs Pollyanna and all the others (teachers) for helping me take FCE. I spent all my years studying hard to pass B2 (joking). I hope I was a good student, a good boy. Hope to see you again in the future.
Read More
Πολύ καλή η προσπάθεια. Συνεχίστε έτσι.
Read More
Κανένα παράπονο.
Read More
Εάν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας λειτουργούσαν όπως το Plus, τότε από τα σχολεία μας θα έβγαιναν νέοι γεμάτοι όρεξη για μάθηση, υπεύθυνοι, συνεπείς και δημιουργικοί.
Read More
Ευχαριστούμε για όλα.
Read More
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση που έχει το δικό σας φροντιστήριο.
Read More
Εάν μπορείτε να χαμηλώσετε λίγο την τιμή. Ευχαριστώ.
Read More
Από το φροντιστήριο σας δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είναι όλα τέλεια.
Read More
Το μάθημα γίνεται αποτελεσματικό και διασκεδαστικό. Και ένα ΜΕΓΑΛΟ “ΜΠΡΑΒΟ” για όλες τις καθηγήτριες αλλά και για την Υπέροχη κ. Πολυάννα. Έτσι να συνεχίσει και να έχει πάντα προόδους.
Read More
Η αλήθεια είναι πως είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι από το φροντιστήριο σας γενικά!! Και από τη δουλειά της καθηγήτριας ειδικά!! Ήταν η πρώτη επαφή του Δημήτρη με την Αγγλική γλώσσα και χαίρομαι που ακόμα κρατάει τον ενθουσιασμό της πρώτης μέρας και, πολύ σημαντικό, διαβάζει μόνος του!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Καλή συνέχεια!!!
Read More
Μέχρι σήμερα κανένα παράπονο ή πρόβλημα είχαμε για τη παρακολούθηση των μαθημάτων η με τη λειτουργία του φροντιστηρίου σας.
Read More
Κανένα απολύτως αρνητικό σχόλιο. Απόλυτα ικανοποιημένοι σε όλα.
Read More
Κανένα απολύτως αρνητικό σχόλιο. Απόλυτα ικανοποιημένοι σε όλα.
Read More
Το φροντιστήριο σας είναι πολύ ζεστό, μου αρέσει εδώ που έρχομαι περνάω πολύ καλά και το μάθημα γίνεται ευχάριστο. Η κυρία μας είναι πολύ καλή και μας μαθαίνει πολλά πράγματα.
Read More
Δεν έχουμε κανένα παράπονο, και ούτε θέλουμε να αλλάξουμε κάτι είναι όλα τέλεια.
Read More
Με το φροντιστήριο είμαι ευχαριστημένος.
Read More
ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ευχόμαστε και του χρόνου τα ίδια. Το μόνο άσχημο το ωράριο δεν μας βολεύει, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 4 – 5.
Read More
Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω αρνητικό. Υπήρχε ενημέρωση της καθηγήτριας για οτιδήποτε και τηλεφωνική επικοινωνία σε περίπτωση που το παιδί απουσίαζε. Όλα τέλεια.
Read More
Το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι από καρδιά ευχαριστώ πάρα πολύ και τις καθηγήτριες αλλά κ την κυρία Πολυάννα για τις τόσο σημαντικές γνώσεις και την τόση καλή δουλειά που κάνουν για τα παιδιά μας. Φιλιά πολλά και πάντα επιτυχίες.
Read More
Άψογη δουλειά στην τάξη με αποτέλεσμα η κατανόηση της γραμματικής και του λεξιλογίου να γίνεται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και πολύ χρόνο στο σπίτι.
Read More
Δεν έχω πρόβλημα από το φροντιστήριο.
Read More
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το μάθημα γιατί τα παιδιά μου είναι πολύ χαρούμενα πριν από το μάθημα κ πολύ ξεκούραστα μετά το μάθημα πράγμα που δεν γινόταν στο προηγούμενο φροντιστήριο που ήμουν.
Read More
Τα παιδιά μου είναι – αν μου επιτραπεί η λέξη “ερωτευμένα” τις δασκάλες τους.
Read More
Γενικά έχει μια θετική και ευχάριστη αύρα με το που εισέρχεσαι στο φροντιστήριο κ συγχαρητήρια για το κλίμα που υπάρχει γενικά στο φροντιστήριο από όλους ους εργαζόμενους σ’αυτό.
Read More
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι οι γονείς γιατί υπάρχει συνεχής επικοινωνία και ενδιαφέρον για τα παιδιά.
Read More
Είμαι ευχαριστημένη.
Read More
Όλα πολύ καλά. Ίσως λίγο περισσότερο homework.
Previous
Next

on Google