Η φιλοσοφία μας

Μαθητές που…

ανυπομονούν να έρθουν για μάθημα
τους αρέσει να ασχολούνται με την ξένη γλώσσα
έχουν χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα για να σχολιάσουν, να διασκεδάσουν, να παίξουν, να διαφωνήσουν και να
συμφωνήσουν, να γελάσουν και να ενημερωθούν

… όπως οι μαθητές μας, δε θα έχουν ποτέ πρόβλημα με τη γλώσσα για ό,τι κι αν τη χρειαστούν.

Γι΄αυτό δημιουργούμε τις συνθήκες για να «ζήσουν» τη γλώσσα αντί να τη «μελετήσουν».

Γιατί να μάθει το παιδί σας ξένες γλώσσες μαζί μας;

Θα χαρούμε να σας δείξουμε από κοντά τον χώρο μας και τη δοκιμασμένη μέθοδο διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε.

Πολυάννα Κραχτοπούλου

Διευθύντρια Σπουδών

Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών επί 41 και πλέον έτη.

Την άνοιξη του 2019 πήρε το χρίσμα της εξετάστριας του Πανεπιστημίου του Cambridge, με άδεια εξετάσεων για όλα τα Βαλκάνια.

Είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα σπουδών, το οποίο θεωρεί ότι πρέπει να έχει αρκετή ευελιξία ώστε να μπορεί να καλύψει διαφορετικές προσδοκίες και εκπαιδευτικές απαιτήσεις.

Θεωρεί την καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας απαραίτητο εφόδιο για τη νέα γενιά, και για το λόγο αυτό, τα προγράμματα φοίτησης στοχεύουν στην ενεργητική χρήση της γλώσσας και όχι απλά στη μηχανική εκμάθηση λέξεων, κανόνων και γραμματικής.

Πιστεύει στην συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων και το κάνει πράξη, φοιτώντας και η ίδια σε προγράμματα σχετικά με την διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

Νίκος Συρίγος

Διεύθυνση  

Είναι ο εμπνευστής για την πιστοποίηση ποιότητας του Plus από ανεξάρτητο φορέα και φροντίζει ακούραστα για την εφαρμογή των νέων δυνατοτήτων που ήρθαν μαζί με την πιστοποίηση ποιότητας που έλαβε το Plus το Νοέμβριο του 2018.

Φροντίζει ώστε όλοι όσοι εργάζονται στο Plus να ενημερώνονται διαρκώς για τις νεότερες κατευθύνσεις στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Ως προς τους μαθητές, βασική του αρχή είναι να νιώθουν το Plus σαν δεύτερο σπίτι τους και να έχουν διαρκή κίνητρα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο να βελτιώνονται σε απόδοση και συμμετοχή στο μάθημα.

Οι καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας αγαπούν τα παιδιά και έχουν ενθουσιασμό για τη δουλειά τους. Είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια και είναι άνθρωποι που επιθυμούν τη συνεχή βελτίωση τους με νέες μεθόδους και με αντίληψη ανοικτή σε καλοπροαίρετη κριτική. Η συνεργασία μεταξύ τους είναι συνεχής, ενώ συναντιούνται και σε τακτά χρονικά διαστήματα για να συζητήσουν από κοινού την πρόοδο όλων των μαθητών.

Παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης τα οποία γίνονται εντός ή εκτός του σχολείου μας. Η μετεκπαίδευση βοηθά ώστε το σχολείο μας να είναι συνεχώς έτοιμο να προσφέρει το καλύτερο στους μαθητές μας. Πανελληνίου & Ευρωπαϊκού φήμης εκπαιδευτές έχουν κατά καιρούς αναλάβει την επιμόρφωση του προσωπικού μας.