Δικαίωμα εισδοχής στο Modular Proficiency έχουν οι μαθητές που έχουν εξασφαλίσει επίπεδο γλωσσομάθειας B2 

Προσφέρουμε μαθήματα Proficiency του Cambridge με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όμως ο αριθμός των μαθητών που το επιλέγουν μειώνεται χρόνο με τον χρόνο για λόγους συνήθως πρακτικούς.

Η ανάγκη για προσαρμογή στις καινούργιες συνθήκες της μέσης ελληνικής οικογένειας, μας οδήγησαν στη μελέτη ενός πολύ εξειδικευμένου προγράμματος σπουδών επιπέδου Proficiency, που οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα με άλλα αντίστοιχα προγράμματα αλλά έχει μεγαλύτερη ευελιξία και, για όσους το επιθυμούν, η συνολική διάρκεια φοίτησης μπορεί να γίνει μικρότερη.

Τώρα λοιπόν, και σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που για να μειώσει το κόστος έπαψε να συμμετέχει στις εξετάσεις του Cambridge, εμείς προσφέρουμε σε σταθερό κόστος και ως ολοκληρωμένο πακέτο το Proficiency του Cambridge που αποτελεί για εμάς συνειδητή επιλογή ποιότητας γλωσσομάθειας με παγκόσμια αναγνώριση.

Το επιπλέον όφελος από αυτό το πρόγραμμα είναι ότι αποτελείται από 6 ενότητες (MODULES) και είναι έτσι δομημένο, ώστε η σειρά με την οποία καλύπτει την ύλη ο σπουδαστής δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές μας να επιλέγουν πότε θα αρχίσουν το δικό τους πρόγραμμα και να βάζουν τους δικούς τους στόχους ως προς το πότε θα τελειώσουν και θα πάνε για εξετάσεις. Μπορούν π.χ. να παραλείψουν το θερινό module, και να συνεχίσουν στο νέο module τον Σεπτέμβρη ή να πάρουν 2 Module στην ίδια περίοδο.

Το πρόγραμμα μας είναι έτσι δομημένο ώστε μπορεί να οδηγήσει σταδιακά όλους τους σπουδαστές σε όποια εξέταση γλωσσομάθειας επιπέδων C1 & C2 επιλέξουν, από οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο μέχρι και το C2 του Cambridge.

 

Δικαίωμα εισδοχής στο Modular Proficiency έχουν οι μαθητές που έχουν εξασφαλίσει επίπεδο γλωσσομάθειας B2 

Στον ακόλουθο πίνακα μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό του κάθε module.

Autumn 2021 Spring 2022 Summer 2021
Από 20 Σεπτεμβρίου 24 Ιανουαρίου 21 Ιουνίου
Έως 10 Δεκεμβρίου 15 Απριλίου 10 Σεπτεμβρίου
Ώρες 4 / εβδομάδα 4 / εβδομάδα 7 / εβδομάδα
Μαθητές 4 – 8 4 – 8 4 – 8

*Οι ώρες διδασκαλίας είναι υπολογισμένες χωρίς τις επίσημες αργίες, τις καλοκαιρινές διακοπές, τις διακοπές του Πάσχα.

Τα module έχουν σταθερό κόστος διδάκτρων και περιλαμβάνουν:

  • Τις ώρες διδασκαλίας
  • Το κόστος του διδακτικού υλικού & των βιβλίων
  • Τα Test προσομοίωσης εξετάσεων (Γραπτά, Προφορικά, Ακουστική Κατανόηση)

Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν τυχόν επιπλέον ώρες προετοιμασίας για την εξέταση στην τελική φάση.

Αυτές, αν χρειαστούν, εξατομικεύονται ανάλογα με τον φορέα πιστοποίησης, το επίπεδο, τον αριθμό των module που προηγήθηκαν και τις ανάγκες του ίδιου του σπουδαστή.

Μπορεί λοιπόν να είναι από μηδενικές έως και μια ώρα επιπλέον την εβδομάδα στο τελευταίο module πριν την εξέταση γλωσσομάθειας που έχει επιλεγεί.

Με την ολοκλήρωση των 6 Modules, το Plus αναλαμβάνει το κόστος συμμετοχής (~180€) στις εξετάσεις για το Proficiency του Cambridge ώστε για σας να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιπρόσθετα, προσφέρεται εγγύηση επιτυχίας.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Επικοινωνηστε μαζι μας
Εγγραφειτε Online