Μαθαίνουμε Αγγλικα...με Talking Pen!

Ένα νέο και μοναδικό εκπαιδευτικό εργαλείο που δίνει ζωή στις λέξεις και τους διαλόγους που περιέχονται στα βιβλία των πρώτων παιδικών τάξεων!

Οι σπουδαστές πιέζουν με το talking pen τις λέξεις, τις εικόνες, τους διαλόγους και  ακούνε το περιεχόμενο όποτε θέλουν.

 

Θα θέλατε κάτι ακόμα;  Εμείς ΝΑΙ.

Ε ναι λοιπόν:

1. έχουν τη δυνατότητα να ηχογραφήσουν τον εαυτό τους και να αποκτήσουν την τέλεια προφορά.

2. Το Talking pen μας αναπαράγει και τα video στο κινητό σας ή το tablet σας.

Μετατρέπουμε την εκμάθηση των Αγγλικών σε μαγική εμπειρία!

Τώρα με το Interactive Talking Pen, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με το smartphone ή το tablet, οι μαθητές διδάσκονται την αγγλική γλώσσα μαθαίνοντας να μιλάνε, να διαβάζουν και να τραγουδάνε σε ένα μικτό περιβάλλον δραστηριοτήτων.

Πάμε να ανακαλύψουμε πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το μαγικό μας Talking Pen.

Στη βασική λειτουργία -Talking Pen Mode-, οι μαθητές μπορούν να ακουμπήσουν το Pen σε οποιοδήποτε σημείο του βιβλίου και να ακούσουν το αντίστοιχο περιεχόμενο.  

Επιπρόσθετα υπάρχει και η καινοτόμα λειτουργία -Application Mode-Με το Application Mode, οι μικροί μας μαθητές έχουν την δυνατότητα να μάθουν με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία γιατί όλα ζωντανεύουν και απολαμβάνουν σε full 3D animation τους διαλόγους των ηρώων με ένα μόνο πάτημα.

Με τη χρήση της εφαρμογής Application Mode, το ακουστικό υλικό αυτομάτως μετατρέπεται και σε οπτικό, μεταφέροντας τους μαθητές σε ένα 3D διαδραστικό κόσμο παρέα με τους ήρωες του βιβλίου. Επιπλέον, κάθε άσκηση του βιβλίου μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω των κινητών ηλεκτρονικών συσκευών.

Με το Talking Pen μας, τα βιβλία και το εκπαιδευτικό μας υλικό ζωντανεύει, κάνοντας κάθε μαθητή να αγαπήσει τα Αγγλικά.