Επιθυμείτε να σπουδάσετε σε Βρετανικό πανεπιστήμιο ή κολλέγιο; Θέλετε να βρείτε ένα πρόγραμμα σπουδών ή υποτροφία; Χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία των αιτήσεων;

Η Βρετανία είναι η χώρα προέλευσης της Αγγλικής γλώσσας και επομένως είναι ο ιδανικός τόπος για την ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων και τη βελτίωση των προοπτικών εργασίας. Στη Βρετανία βρίσκονται επίσης μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, τα οποία προσελκύουν χιλιάδες σπουδαστές και ερευνητές κάθε χρόνο, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την Ελλάδα.

Ανώτατη εκπαίδευση στη Βρετανία

Η Βρετανία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως σε πολλούς τομείς της εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των κλάδων μηχανικής, επιστημών, νομικής, χρηματοοικονομικών και επιχειρήσεων. Η φήμη και η παράδοση της Βρετανίας ως παγκόσμιο κέντρο για την επιστημονική έρευνα, καθιστά τη χώρα πόλο έλξης για μερικούς από τους μεγαλύτερους επιστήμονες στον κόσμο. Έχοντας μόνο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, η Βρετανία παράγει το 8% των διεθνών επιστημονικών δημοσιεύσεων.

Το Βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα δίνει στους σπουδαστές την ελευθερία να συνδυάζουν προγράμματα και μαθήματα από διαφορετικούς τομείς σπουδών, επομένως μπορείτε να προσαρμόσετε το πτυχίο σας στις δικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στη Βρετανία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Study UK Discover You, την επίσημη ιστοσελίδα μας για τους διεθνείς σπουδαστές.

Πληροφορίες για τη Βρετανική εκπαίδευση και τίτλους σπουδών παρέχονται επίσης στις παρακάτω επίσημες ιστοσελίδες:

Εάν χρειάζεστε επιπλέον καθοδήγηση για να κάνετε αίτηση για προπαρασκευαστικό, πτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοί μας μπορούν να σας παράσχουν ατομική καθοδήγηση και υποστήριξη. Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία υποστήριξης φοιτητών.

Αγγλικά στη Βρετανία

Η Αγγλική είναι η γλώσσα με τους περισσότερους χρήστες παγκοσμίως. Εκατοντάδες χιλιάδες διεθνείς σπουδαστές ταξιδεύουν στη Βρετανία κάθε χρόνο για να βελτιώσουν τα αγγλικά τους. Είτε είστε αρχάριος και θέλετε να μάθετε τα βασικά, είτε σπουδαστής που χρειάζεστε τα αγγλικά για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, είτε καλός γνώστης που ενδιαφέρεστε να τελειοποιήσετε τα αγγλικά σας στον επιχειρηματικό ή τεχνολογικό τομέα, στη Βρετανία θα βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Το σύστημα πιστοποίησης του British Council εξασφαλίζει την ποιότητα των ιδρυμάτων για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, σε όλη τη Βρετανία.

Μάθετε περισσότερα για:

Εάν χρειάζεστε επιπλέον καθοδήγηση για να βρείτε και να κάνετε αίτηση για πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοί μας μπορούν να σας παράσχουν ατομική καθοδήγηση και υποστήριξη. Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία υποστήριξης φοιτητών στη Βρετανία.